Meny vecka 14 (2020-03-30 — 04-03) RSS JSON

I heart bacon

Måndag

Annas Kök
  • Rödvinsbräserade skånska griskinder, våra egna parmesankrämade gnocchi, sprödstekt bacon, smörslungad sparris, nyplockad timjan, sparriscrudité och mustig rödvinssås toppad med tryffelolja - Vegetariskt alternativ - Rotfruktsbiffar med dagens tillbehör
Bricks Eatery
  • Vår egen blodpudding med bacon, äpple och lingon Homemade black pudding with bacon, apple and lingonberry
  • Mixed Grill med BBQ-sås, coleslaw och rostad potatis Mixed Grill with BBQ sauce, coleslaw and roasted potatoes
  • Pasta Pesto med semitorkade tomater och rostade fröer Pasta Pesto with semi-dried tomatoes and roasted seeds
Cafe Bryggan
  • Köttbullar med kokt potatis, lingon, gräddsås & persilja
Finn Inn
  • Jambalaya (räkor, kyckling, korv, skinka) med aioli (GF)(LF)
  • efter önskemål
  • Jambalaya med aioli (GF)(LF)
Höjdpunkten
  • Fetaostbiff med tomatsås och potatis
  • Skånsk kalops med rödbetor, kokt potatis
Ideon Delta
Ideon Edison
  • Chiligryta med nachos & yoghurt
  • Färsbiff med wokade grönsaker, nudlar & chilimajo
Kryddhyllan
  • Schnitzel med skysås, ärtor & citron
  • Falafel med nudelwok och sweet chilisås
Magnus Kitchen
  • Baconspäckad köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och lingon​
Medicon Village
  • Boeuf bourguignon med små lök, champinjon, bacon och potatispuré
  • Böngryta med blomkål, sötpotatis, bladspenat och ris
Scotland Yard
  • Asiatiska nudlar med grönsaker, teriyaki, sesamfrö, tofu och rostade cashewnötter
  • Chiligryta med kyckling, paprika, lök och vitlök med jasminris och persilja
  • Kockens Val
  • Rödbetssoppa med getostkräm

Tisdag

Annas Kök
  • Våra egna nybakade pitabröd fyllda med enbärsstekt hjort, smörstekt svamp, picklad rödlök, coleslaw på skånska rotfrukter, späd sallad och mjukostcrème - Vegetariskt alternativ - Våra egna nybakade pitabröd fyllda med enbärsstekta kikärtor, bakad sötpotatis och dagens tillbehör
Bricks Eatery
  • Laxpudding med skirat smör och ärtor Salmon pudding with butter and peas
  • Kalv “Osso Bucco” med gremolata Veal “Osso Bucco” with gremolata
  • Pizza: Tomatsås, mozzarella, sparris, gorgonzola Tomato sauce, mozzarella, asparagus, gorgonzola
Cafe Bryggan
  • Laxpudding med hackat ägg, skirat smör, citron och persilja
Finn Inn
  • Hackebiff med löksås, buljongkokta morötter & persiljepotatis
  • efter önskemål
  • Hackebiff med löksås, buljongkokta morötter & persiljepotatis
Höjdpunkten
  • Stekt panerad rödspätta med remuladsås, citron och kokt potatis
Ideon Delta
Ideon Edison
  • Potatis & morotsbiff med zucchini & majssalsa
  • Japansk biffgryta med pakchoi, svamp, soya & ris
Kryddhyllan
  • Mandelfisk med Rhode Islandsås och potatismos
  • Vegokorv med potatismos
Magnus Kitchen
  • Havets Wallenbergare (på lax och torsk)​ med kokt potatis och spenathollandaisesås.
Medicon Village
  • Teriyaki-bakad lax (japansk kryddsås) med pickles, stekt ris och chili-majonnäs
  • Quesadillas med mangosalsa, gräddfil och basmatiris
Scotland Yard
  • Chili sin carne med basmatiris och yoghurt
  • Panerad spätta och tartarsås med hackat ägg, morot och dillpotatis
  • Kockens Val
  • Blomkålssoppa med körvel och linser

Onsdag

Annas Kök
  • Smörbakad Skreitorsk, sotad purjolök, 63 graders ägg, babyspenat, citronstampad färskpotatis, våra egna potatischips och syrlig Beurre blanc - Vegetariskt alternativ - Saltbakad spetskål och gråäter med dagens tillbehör
Bricks Eatery
  • Enchiladas med kyckling, tomatsås och ris Enchiladas with chicken, tomato sauce and rice
  • Enchiladas med svarta bönor, tomatsås och ris Enchiladas with black beans, tomato sauce and rice
  • Båda rätterna serveras med avokadokräm, salsa och picklad lök Both dishes are served with avocado cream, salsa and pickled onions
Cafe Bryggan
Finn Inn
  • Västerbottenostbakad laxfilé med tomat-& fänkålssås & dillsvängd potatis(GF)
  • Korv stroganoff med ris & Diljoncrème(GF)
  • Efter önskemål
  • Quorn stroganoff med ris & Dijoncrème(GF)
Höjdpunkten
  • Helstekt fläskkarré med enbärssås, potatis samt svart vinbärsgelé
  • Frikadeller i currysås, serveras med ris
Ideon Delta
Ideon Edison
  • Tortellini med ricotta/spenat, saltad citron, salvia, spetskål & solroskärnor
  • Fiskfärsburgare med ramslök/citron majo, picklad rödkål & briochebröd
Kryddhyllan
  • Småländska isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
  • Pankopanerad kikärtsbiff med ajvar och stekt potatis
Magnus Kitchen
  • Nasi goreng med stekt ägg och lime/ingefärscremè​
Medicon Village
  • Kålpudding med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis
  • Ris-wok med Edamamebönor, bambuskott och citronyoghurt
Scotland Yard
  • Friterad tofu med sesam och glasnudelsallad med soja, chili och lime
  • Spaghetti Mexicana (nötkött,chili,lök,paprika,vitlök,persilja)
  • Kockens Val
  • Bönsoppa med chili och persilja

Torsdag

Annas Kök
  • Oxfärsbiffar på skånsk oxe serveras med smörstekt lök, rårörda lingon, crudité på betor, nyplockad bladpersilja, krämig potatispuré och skummig gräddsås - Vegetariskt alternativ - Rödbetsbiffar med dagens tillbehör
Bricks Eatery
  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor Swedish Hash with fried egg and beetroot
  • Jerkkryddade färsbiffar, chipotleaioli och rostad potatis Jerk Seasoned patties, chipotle aioli and roasted potatoes
  • Vegetarisk pytt med svamp, stekt ägg och rödbetor Vegetarian Hash with mushrooms, fried eggs and beetroot
Cafe Bryggan
  • 8,00-15,30 Fredag 8,00-15,00 Lunchen serveras mellan 11.30-13.30 Bryggan Kök & Café Skillnaden är själ och hjärta, passion och engagemang, men framförallt att göra det man är bäst på!
Finn Inn
  • Ärtsoppa med bog, pannkaka, sylt & grädde
  • Kalv i currysås med jordnötter, ris & mangochutney(GF)
  • Efter önskemål
  • Oumph i currysås med jordnötter, ris & mangochutney (GF)
Höjdpunkten
  • Ärtsoppa med fläsklägg och/eller fläskkorv.
  • Pannkakor med sylt och vispad grädde
  • Falukorv i ugn, serveras med potatismos
Ideon Delta
Ideon Edison
  • Rostad blomkål, brynt smör, manchego, ruccola & valnötter
  • Grillad karre med bearnaisesås, klyftpotatis & haricot verts
Kryddhyllan
  • Pankopanerad fiskfile med kokt potatis och chiliaoli
  • Qourngryta med curry serveras med ris
Magnus Kitchen
  • Ölmarinerad grillad karrè(rapsgris)med stekt potatis, gräddsås, ölsky och äpplecoleslaw.​
Medicon Village
  • Chicken Tikka Masala (Indisk kycklingrätt) av svensk kyckling med basmatiris och yoghurt
  • Peo �s goda Falafel med picklad rödkål, vitlökssås och basmatiris
Scotland Yard
  • Spenatlasagne med keso och tomatsallad
  • KRAV ärtsoppa med fläsk, EKO pannkakor med restaurangens tillbehör
  • Färsbiff med champinjonsås, rostade grönsaker och råstekt purjolökspotatis
  • Tomat och fänkålssoppa

Fredag

Annas Kök
  • "Mixed BBQ" på skånsk gris serveras med nyvispad chilibearnaise, färsk dragon, grillad zucchini och parmesangratinerad hasselbackspotatis - Vegetariskt alternativ - Grillad halloumi och sprödbakad rotselleri med dagens tillbehör
Bricks Eatery
  • Potatis och ramslöksoppa med varmrökt lax Potatoes and onion soup with hot smoked salmon
  • Chilibakad kyckling, rostad majskräm och krispiga grönsaker Chili baked chicken, roasted corn cream and crispy vegetables
  • Potatis och ramslökssoppa med kålfritters Potato and onion soup with cabbage fritters
Cafe Bryggan
  • 8,00-15,00 Lunchen serveras mellan 11.30-13.30 Bryggan Kök & Café Skillnaden är själ och hjärta, passion och engagemang, men framförallt att göra det man är bäst på!
Finn Inn
  • Skinkschnitzel med kantarellsmör, skysås, hasselbackspotatis & tomatsallad
  • Efter önskemål
  • Vegschnitzel med kantarellsmör, skysås, hasselbackspotatis & tomatsallad
Höjdpunkten
  • Stekt panerad fläskschnitzel med gräddsås, pressgurka och lingonsylt
Ideon Delta
Ideon Edison
  • Smördegspizza med creme fraiche, potatis, rosmarin, oliver & getost
  • Kycklinggryta med grön curry, kokos, limeblad, citrongräs
Kryddhyllan
  • Lammstek med rödvinssås och kokt potatis
  • Grönsakspaj med creme fraich
Magnus Kitchen
  • Helstekt fläskytterfilè med ugnsgrillad potatis och bearnaisesås.​
Medicon Village
  • Grönärtrisotto smaksatt med färsk ramslök från södra Sandby, stekt svamp och parmesanost
Scotland Yard
  • Broccolipaj med mozzarella och cottagecheese och örter
  • Japansk nattbakad karré med spetskål, morot och sötsyrligt ris
  • Kockens Val
  • Grönsakssoppa med rotfrukter och timjan