Bryn köttbitarna i 3 msk av margarinet. Peppra och salta och lägg efter hand över dem i en gryta. Koka ur stekpannan med hett vatten. Häll skyn över köttet. Strimla en purjolök och lägg i grytan.
Passera burktomaterna med spadet genom sil och tillsätt detta. Koka upp, blanda om, lägg på tättslutande lock och låt köttet puttra på svag värme 1 ½ - 2 timmar till det är riktigt mört.
Bryn de skalade lökarna långsamt i resten av margarinet. Låt dem sedan koka mjuka med köttet de sista 15 minuterna.
Skär morötterna och resten av purjon i knubbiga bitar och paprikan i breda strimlor. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten — morötterna tar längst tid, purjon och paprikan blir fort mjuka.
Lägg över köttet och löken i varm serveringsgryta tillsammans med de varma grönsakerna. Rör ut arrowrotmjölet i lite kallt vatten och blanda ner det i skyn under vispning. Späd eventuellt med grönsaksspad och smaka av såsen med salt och peppar. Häll såsen över ingredienserna i grytan. Bjud kokt ris eller bandmakaroner till.