Meny vecka 33 (2022-08-15 — 08-19) RSS JSON

Måndag

Bricks Eatery
  • Pannbiff med brynt löksky, potatis, lingon och saltgurka
  • Kyckling med couscous, tzatziki, rostad paprika, zucchini och basilika
  • Risotto med rödbeta, fetaost, hyvlade betor, ruccola och grillad citronvinägrett
Cafe Bryggan
  • Ingen meny vecka 33
Eatery
  • Chili sin carne med rökig bönsalsa, nachochips, rostad majs och ris
  • Friterad kungsflundrafile med grön tartarsås, rostad citron, dressad morot och gröna ärtor
  • Kyckling gröncurry, kokos, pakchoi, koriander och jasminris
Höjdpunkten
  • Ingen meny på länk (502)
Ideon Edison
  • Ugnsrostad sötpotatis med syrlig bönsallad, yoghurt & rostade solroskärnor
  • Kycklinggryta med svamp, lök & timjan serveras med potatismos & persilja
  • Lasagne på fläskfärs med tomatsås, grana padano & ruccola
Kantin
Kryddhyllan
  • Helstekt kotlett med potatisgratäng och bearnaisesås
  • Ugnsbakad torsk med pepparrot och brynt smör
  • Gratinerad bifftomat serveras med tabbouleh
Magnus Kitchen
Medicon Village
  • Fusilli, zucchini, tomat, kronärtskocka, kapris, basilika & lagrad ost
  • Wallenbergare, potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon & brynt smör
  • glasnudelsallad & vietnamesiska fläskfärsbiffar, romansallad, rödlök, lime & koriander
  • Gumbo (cajungryta), chorizo, kyckling & majs, basmatiris & persilja

Tisdag

Bricks Eatery
  • Chorizo med ostgratinerat mos, coleslaw, persilja och rostad lök
  • Gnocchi med svampsås, rotselleri, grana padano och hyvlade champinjoner
  • Pizza: Mozzarella, tomatsås, kebab, vitlökssås och feferoni
Cafe Bryggan
  • Ingen meny vecka 33
Eatery
  • Paj med spenat, fetaost, och soltorkad tomat
  • Rimmad sej, helbakad spetskål, dillpotatis, vitvinssås
  • Kalops med rostade morötter, rödbetor, persiljepotatis
Höjdpunkten
  • Ingen meny på länk (502)
Ideon Edison
  • Majs/zucchinikroketter med myntayoghurt & ris
  • Bakad fisk med vitvinssås, krondill & gulbetor
  • Karré med ingefära & soya serveras med ris
Kantin
Kryddhyllan
  • Persiljejärpar med färskpotatis serveras med gräddsås och pressgurka
  • Fiskgryta med räkor serveras med kokt potatis och saffransaoli
  • Vegostroganoff med hallumi serveras med ris
Magnus Kitchen
Medicon Village
  • Öländsk lufsa, grönkål & rårörda lingon
  • örtbakad sej, Sandefjord sås med dill & citron, färskpotatis & skärbönor
  • glasnudelsallad & vietnamesiska fläskfärsbiffar, romansallad, rödlök, lime & koriander
  • Libanesisk kyckling, tabbouleh, mhamara & hummus

Onsdag

Bricks Eatery
  • Friterad Flundrafilé med remouladsås, citron, potatis och gröna ärtor
  • Biffgryta med ostronsås, bambu, brynt lök, broccoli och krossade jordnötter
  • Grönsakschili med bönor, creme- fraiche, majschips och tomatsalsa
Cafe Bryggan
  • Ingen meny vecka 33
Eatery
  • Okonomiyaki, japansk vitkålspannkaka med tonkatsusås, sesammayo och jasminris
  • Ugnsbakad fisk med rödbetspanko, örtripplat mos, vitvinssås, hyvlad fänkål, dill
  • Spicy chicken med tomat och mangosalsa, ris, sotade grönsaker och koriander
Höjdpunkten
  • Ingen meny på länk (502)
Ideon Edison
  • Honungsbakade rödbetor med getost & linssallad
  • Nattabakad fläsksida med syrlig dillcreme & rostade rotfrukter
  • Rökig oxfärslimpa med cheddar, bbqsås, zucchini & klyftpotatis
Kantin
Kryddhyllan
  • Hemlagade köttbullar serveras med potatismos, lingon och pressgurka
  • Fiskgratäng i kokossås serveras med ris
  • Rödbetsbiffar serveras med bulgur och ajvar
Magnus Kitchen
Medicon Village
  • bakad sötpotatis, fetaostcrème, tomat & olivsallad
  • oxsfärsbiff, dragonmayo, bakad tomat, råstekt potatis picklad lök
  • chicken tikka masala, basmatiris, raita & papadum
  • Libanesisk kyckling, tabbouleh, mhamara & hummus

Torsdag

Bricks Eatery
  • Grillspett/BBQ Karré med majskolv, chipotlemajonnäs, persilja och klyftpotatis
  • Grönsaks och halloumigrillspett med majskolv, chipotlemajonnäs, persilja och klyftpotatis
  • Pizza: Mozzarella, tomatsås, kebab, vitlöksås och feferoni
Cafe Bryggan
  • Ingen meny vecka 33
Eatery
  • Patata frittata med morotsfritters, gräslökskräm, semitorkad tomat
  • Stekt hokifile med citronsås, räksallad med örter, potatispure
  • Pannbiff med ölbrässerad lök, pressgurka, potatis och lingon
Höjdpunkten
  • Ingen meny på länk (502)
Ideon Edison
  • Broccolipaj med purjolök, ädelost, små tomater & gröna blad
  • Färsbiff med gräddstuvad rotselleri, persilja och kokt potatis
  • Asiatisk biffgryta med oystersås, purjolök, böngroddar & ris
Kantin
Kryddhyllan
  • Pasta Bolognese serveras med riven parmesan
  • Panerad fisk med remouladsås serveras med kokt potatis
  • Pasta Bolognese med qournfärs serveras med riven parmesan
Magnus Kitchen
Medicon Village
  • rotselleripure & bakad rödbeta, getost, rostad mandel & picklad selleri
  • Grillad svensk pluma, chimichurri, coleslaw med avokado & jalapeños, rostad potatis
  • chicken tikka masala, basmatiris, raita & papadum
  • ”osso bucco”, citron & salviabakad karré, tomat, saffransrisotto & gremolata

Fredag

Bricks Eatery
  • Schnitzel med kryddsmör, skysås, purjolökspotatis och spetskålssallad
  • Thai larb gai med ris, fisksås, thaibasilika, böngroddar, lime och gurka
  • Rotfruktspytt med stekt ägg, rödbetor, senapskräm och gräslök
Cafe Bryggan
  • Ingen meny vecka 33
Eatery
  • Friterad zucchini, tzatsiki, cous-cous och palsternacks-chips
  • Sesambakad kummel, umami hollandaise, limedressad kål, salladslök
  • Enchiladas på nötfärs, het tomatsås, stekt ris, avokadokräm
Höjdpunkten
  • Ingen meny på länk (502)
Ideon Edison
  • Pasta med tomatpesto, syltad zucchini, smörbönor & fårost
  • Kalkonlår med smörad salviasky & rostade rotfrukter
  • Kikärtspanerad fisk, kimchigrönsaker & misomajo
Kantin
Kryddhyllan
  • Helstekt fläskfilé serveras med klyftpotatis och rödvinssås
  • Ugnsbakad torsk med örttäcke serveras med stekt potatis och het salsa
  • Blomkål-och broccoligratäng med bulgursallad
Magnus Kitchen
Medicon Village
  • currygryta med tofu, cashewnötter, mango & basmatiris
  • Cordon bleu, rostad potatis, citronsky & haricotsverts
  • kyckling i sötsur sås, ananas, purjolök, jasminris & groddar
  • ”osso bucco”, citron & salviabakad karré, tomat, saffransrisotto & gremolata